Františka Křížka 460/15, 170 00 Praha, Česko

Bio Oko a metro, kde se nesmí • photoshoot

S Pájou se znám od střední a přesně tam někde jsem poprvé vyzkoušela, jaký to je, hrát si na modelku. Myšleno - hrát si na postavičku před objektivem, která musí nějak vypadat a taky se i chovat - tak - tak nějak dle instrukcí. A jelikož jsem od přírody postavička plachá, obdivuju Páju, že to se mnou riskla znova! Všechny moje fotky z dob -náct má na svědomí ona a díky ní jsem taky občas vyměnila na fejsbůčku selfie za pořádnou fotku.

Tentokrát jsme byly domluvený na focení v metru, kde se fotit bez povolení nesmí - ale nám to prošlo. I bez toho povolení. Fotily jsme tam, kam kamery nedohlídnou - a pokud dohlídly, oživily jsme jim den. Byla jsem zas překvapená, kolik lidí v dnešní době udivuje holka před i za foťákem, ale budiž. Nějak jsme to - je = ty lidi - zvládly. A když mi Pája ukázala prvních pár fotek, zůstala jsem čumět. Ta holka se tak neskutečně posunula vpřed! A mě jako vždycky dojalo, jak talentovaný mám některý svý kamarády.
Po promluvě do duše starou paní, která nás upozornila na pokuty za focení bez povolení jsme zabalily saky paky a popojely o kousíček dál. Do krásnýho prostoru a jednoho z mých nejoblíbenějších (artových) kin vůbec. Do BioOka. Kdo z vás tam ještě nebyl, šupajděte tam tak rychle, jak vám nohy budou stačit.
Měly jsme to štěstí, že se začínalo promítat asi až hodinu nebo dvě po tom, co jsme přišly. Celej bar a místo kolem bylo prakticky jen naše, a tak jsme mohly nafotit moje první interiérovky vůbec. Mimo focení jsme si povídaly o všem, co se nám v životech děje nebo dělo za tu dobu, co jsme se neviděly. K tomu jsme si daly kafčo - v mém případě kakao - a Seicha Matcha, kterou kdo neochutnal, jako by nebyl.

No a z těch několika mála hodin, co jsme byly spolu a spolu taky odfotily několik desítek fotek v různých pozách (i když jich umím ještě sakra málo) a v různých prostředích, vylezlo pár krásných fotek, na který se teďka hrozně ráda dívám. A třeba se budou líbit tak moc i vám a necháte se od ní možná taky tak hezky nafotit. Takže alespoň skrz blog a instagram vám ukazuju, jaký ty fotky jsou a představuju vám Páju, kterou potěší zpětná vazba. Vy budete rádi a ona ještě víc!

📷 Fotila: Pačesanda
Byl/a jsi někdy v artovým kině? - V jakým?

Komentáře

Okomentovat

Form for Contact Page (Do not remove)