397 01 Písek, Česko

moje poprvé v ateliéru • photoshoot

Oslovil mě spolužák z vysoký, kterej fotí pro radost, jestli bych nepřijela k němu do ateliéru a nenafotila s nim nějaký fotky. Přišlo mi to jako super nápad, protože mě vážně baví stát i před foťákem (dlouhý roky jsem postávala jenom za - a i k tomu se mám touhu vrátit - coming soon) a čím jsem starší, tím víc si to užívám, takže jsem jeho nabídku přijala. Navíc mám ráda ty různorodý spolupráce - jak se s různýma lidma spolupracuje jinak. Jsou to zkušenosti. Okoukávám všechno, co se dá a hlavně nakukuju lidem pod ruce. Baví mě pracovat s jejich nápady a tvořit. 

Fotek jsme nafotili mraky! Spoustu z nich mám upravených v různých stylech - baví mě si hrát s jejich barevností, světlem i stíny ... ale do článku jsem vybrala "jen" od každýho kousek. Během focení jsem si vyzkoušela tolik nových neznámých, až jsem byla sama překvapená, kolik jsme si toho na sebe naložili. Každopádně jsem ráda, že jsem toho byla součástí a moc děkuju Gregovi za jeho profesionální přístup!

📷 Fotil: Greg


Co říkáš na fotky?
Fotil/a jsi někdy v ateliéru?









Komentáře

  1. Wow, tak tyhle fotky jsou dokonalé! ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi krásná a fotky jsou nádherné! Já před foťákem pořád bojuju sama se sebou, neumím vůbec pózovat a vypadám strašně pitomě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc!
      Ono dost záleží na fotografovi, prostředí, okolnostech, naladění ... :D
      taky to pro mě neni jen tak! jsem dost velkej introvert, takže ... taky vypadám ve spoustě případech pitomě :D

      Vymazat
  3. Miluji černobílé fotky a miluji fotky se zrcadlem! :O Klobouk dolů! Tohle je super! Skvělá práce. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Form for Contact Page (Do not remove)