Praha, Česko

maková panenka • photoshoot

Od června (měsíc, kdy vznikl tenhle photoshoot) utekla pěkná řádka měsíců a já tenhle článek neustále posouvala. Fotky z focení jsem upravovala jen na instagram a i když jsem se jima prohrabovala - průběžně - poměrně často, bylo mi na obtíž je naskládat do jednoho článku - je to velký achjo se mnou!

Konečně jsem se ale donutila a nelituju ničeho. Znova jsem si prožila jedno z nejlepších focení, který jsem s Kubím zažila a nemůžu se vynadívat. Už na místě jsem pořád dokola opakovala, jak ty fotky budou krásný a jen skrz náhled ve foťáku věřila, že dopadnou nad naše očekávání. A ono jo! 
Pořád nedokážu pochopit, jak se Kubímu podařila tak neskutečná hra se světlem a jak je možný, že nám vyšlo to nejkrásnější zapadající slunko široko daleko. Byl příjemnej letní podvečer - “romantika”, krásno. Já byla vděčná, že mám po svým boku tak super parťáka a kamaráda do deště i pohody - Kubího - a i když si nepamatuju úplně všechno, v živý paměti mám to, jak jsme se smáli. My si totiž dokážeme úplně vždycky najít důvod k radosti. A myslím, že i to byl klíč k úspěchu. 
Některý fotky jsou - pokud mám být upřímná - nepublikovatelný, ale atmosféra na nich mě nenechává chladnou. I přesto, jak jsem se smála a jak mi tekl mejkap (to nevím, to si jenom myslím) jsem vybrala velkou kopu použitelných fotek, který se ti doufám zalíbí alespoň z části tak, jak se líbí nám!

Jo a focení v máku bylo moje malý - velký - snad celoživotní přání, který se mi konečně splnilo! Jupi jupi jéééééj!

📷 Fotil: Kuba

A teď si dovoluju sdílet pár fotek z focení, které upravoval Kubí. Vždycky si po focení fotky nejraději upravuju sama - mám svůj styl, mám svou vizi a taky se snažím mít sjednocenej feed na instagramu (já vím, taková blbost!). Ale je samozřejmostí, že si každý fotograf rád upravuje fotky po svým a to respektuju. 


CO ŘÍKÁŠ NA FOTKY?
A STIHL/A JSI SE LETOS TAKY POKOCHAT MAKOVÝM POLEM? <3





















Komentáře

  1. Moc ti to sluší, jsi nádherná žena! Fotky jsou povedené, nikdy by mě nenapadlo se takhle fotit ale vypadá to peckově:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju <3 jsi hodná :)
      Mák je fotogenickej sám o sobě, takže určitě super spot na krásný fotky!

      Vymazat

Okomentovat

Form for Contact Page (Do not remove)