České Budějovice, Česko

seznámil nás instagram • photoshoot

Seznámil nás instagram. Já mu osrdíčkovala fotku a jeho při prohlížení srdíčkovatelů zaujala - rozesmála - zaskočila přezdívka monster_s.r.o , skrz kterou se dostal na můj profil. Začal mě sledovat a čekal, že ho budu následovat. Nenásledovala - dokud nenapsal. Odpověděl na moje stories a tak mě rozpovídal. Psali jsme si už ani nevím o čem, ale sklouzli až k vesmíru a mimozemšťanům. A tam někde nám došlo, jak šíleně oba dva fantazírujeme a jak si díky tomu rozumíme. A protože on fotil a já chtěla nový fotky - a čirou náhodou nebydlíme úplně nejdál jsme se domluvili, sešli a nafotili naše první - společný a skvělý fotky. Za každou jednou z nich stojí nějakej náš příběh, nemálo smíchu a minimálně jeden trapas. Co z toho plyne?
Kdyby tu fotku nezveřejnil, já na ni nenarazila a neosrdíčkovala ji - a taky nebejt tý nejpřiblblejší přezdívky na světě, tak tyhle fotky nevznikly a taky by nevzniklo ani přátelství dvou lidí, co se nikdy předtím nepotkali, ale povídaj si o svých vesmírných tajemstvích - a rádi!
Čirou náhodou (číslo dva) se pomalu, ale jistě stěhujeme do stejnýho města a plánujeme spoustu dalších photoshootů a tak nějak tuším, že máme společnýma silama co předat. Takže sleduj naši tvorbu, bude nás to bavit o to víc ♡.
📷 Fotil: Branislav Jano
Poznal/a jsi díky instagramu někoho, s kým si rozumíš a stali jste se přáteli i mimo něj?
A co říkáš na fotky? Byl/a jsi někdy v Českých Budějovicích nebo na Hluboký?

Komentáře

Okomentovat

Form for Contact Page (Do not remove)